ОВЕН Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен: Началото на седмицата в

...
 
 
ОВЕН
Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен: Началото на седмицата в
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 6 – 12 (понеделник-неделя) ДЕКЕМВРИ, 2021

 

 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен: Началото на седмицата в любовната сфера ще стартира с обстоятелството, че Овенът може несъзнателно да обиди сродната си душа. Може би това или нещо друго ще разреши на този знак да огледа по друг метод на настоящите връзки, от положителната страна. Този факт ще разсъни в него източник на сила – позитивен и неотразим. Принципно, това отношение ще усъвършенства всяка връзка.

Ако свободният представител на този знак има предпочитание да влезе във връзка, тогава този въпрос би трябвало да бъде решен в края на седмицата. Енергията ви ще бъде изключително привлекателна и несъмнено няма да останете без внимание.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец: Този знак може да изпитва известни подозрения по отношение на връзката си. Причината за това може бъде самият представител на зодията, който е решил, че не е задоволително добър за своята половинка. Имайки поради грижите и задължения по финансовото поръчителство, несъзнателно ще подозирате колегата си в нечисти усеща. Но от всичко това няма и диря, обичаният човек е изцяло откровен с вас и би трябвало да вземете образец от него.

Свободните знаци биха желали да срещнат някой с общи ползи. Една самотна душа се нуждае от разбиращ човек, който може би към този момент е на хоризонта. Просто би трябвало да погледнете по-отблизо.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци: Най-накрая настъпи интервал на мира в връзките, без искания, подозрения и пропуски. На този знак се предлага, с цел да се наслаждения изцяло на тази обстановка, да отсрочи всевъзможни претенции и съществени диалози. Ако е допустимо, целесъобразно е да прекарвате повече време с половинката си, без други родственици, другари, домашни любимци и така нататък

Свободните знаци може би не би трябвало да се изтезават в подобен спокоен интервал, а, в противен случай, да се любуват на свободата, тишината и неналичието на задължения към някого. Оставете настрани любовните си връзки за по-подходящи моменти.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак: Личният живот на фамилния представител на този знак придобива нормалната форма. Вътре в огнището всичко е умерено, безшумно и хармонично. И това доставя на Рака необяснимо прелестен комфорт, вдъхновявайки мисли за освен това. Звездите ви поучават, че би трябвало да се отпуснете и да се насладите на обстановката, а не да седите в напрежение и съмнение към околните.

Необвързаните представители на знака не са доста уверени. От една страна, желанието да си намерите съчувстващ човек е огромно, само че се стеснявате, да се отворите пред някого.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв: Обичайното за този знак е да подценява до известна степен персоналните връзки, тъй като много постоянно получава повече самопризнание и похвали от странични хора. И тази седмица може да направи нещо положително за връзката си. Лъвът ще може да се сдобри със своята сродна душа без съмнение и да премине с нея към нов стадий от по-сериозна връзка.

Представителите на този знак рядко съумяват да бъдат свободни, имат доста фенове, които са подготвени да вървят с тях един до друг.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева: Романтичната сфера на живота през идната седмица ще бъде на равнище без неприятни подозрения, учредени на искания, дребни спорове от склонността на знака да трансформира от мухата слон. Ако, не се овладеете, това ще продължи няколко дни, само че по-късно ще стане ясна повода за това напрежение. Може да е мъчно да го приемете, само че в името на връзката си коства да се борите. В бъдеще обстановката ще се усъвършенства, в случай че, несъмнено, двойката не поеме в друга посока.

Необвързаните мощно се предизвикват да излязат на открито в края на седмицата. Съдбата дава обещание да им „ сервира “ доста забавна персона, запознанството, което ще ви завърти главата.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни: Близките и приятелите на този знак могат единствено да демонстрират самообладание, тъй че няколко дни от странното и нетипично държание ще разклатят нервите на цялото семейство. Звездите ви поучават да се погрижите за спокойствието на всички и да отидете някъде през този интервал, в случай че имате опция. Може би това ще бъде допустимо да се съчетае с дълготрайното предпочитание да посетите друга част на града, кино, музей и така нататък

Свободните представители на знака се поучават да отсрочат любовните връзки за идния уикенд. Тогава настроението ви ще се стабилизира и няма да отблъснете евентуалния сътрудник.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион: На любовният фронт всичко е устойчиво за този знак. Семейните връзки са хармонизирани с внимание и мимолетни недоразумения, началото на съюз е построен върху романтика и в шерване на общи ползи. Скорпионът няма да дава мотиви за ревнивост и няма да насочва обстановката до неуместни моменти.

Необвързаните представители на знака ще получат предложение да се срещнат с другари. Има огромна възможност от това да излезе нещо ненадейно, несъмнено в положителния смисъл на думата. Силно целесъобразно е да не пропускате този късмет.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец: Романтичната връзка не би трябвало да предизвиква неудобства, изключително в случай че Стрелецът демонстрира схващане към своята сродна душа, не търси неточност в дреболии, не се поддава на провокации или, противоположното, не предизвика. Ако в връзките има напрегната атмосфера, това би трябвало да бъде поправено или да не се измъчвате от по този начин наречения отровен съюз.

В началото на седмицата свободните представители на този знак, ще се опитат да се държат деликатно и точно, макар кофти настроението.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог: Всичко в фамилната атмосфера е умерено и хармонично, със или без ваше присъединяване. Изключително потребно е за взаимното ви доверие, помощ и съгласие. Освен това, другата половинка постоянно счита сходно държание за съмнително и подозрително. Опитите на колегата ви да ви накара да говорите надали ще съумеят, само че в случай че намерите сили, пробвайте се да говорите от сърце.

Не се предлага да се срещате със свободни хора, в случай че те самите не го желаят. Все отново, в случай че отидете на среща бъдете себе си. Гледайте обичания си филм, разходете се в парка, отпуснете се от паниките и паниката.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей: Семейните връзки са хармонични. Вашата брачна половинка ви чака смирено, а роднините, изненадващо, ви оставиха на мира и не се напрягате с или без причина. Затова не се опитвайте да провокирате ориста с проби за устойчивост, в противоположен случай ще си навлечете ненужни кавги и искания от няколко страни.

За необвързаните знаци е по-добре да отсрочат запознанствата, тъй като тази седмица интервалът не е изключително подобаващ.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби: Семейните Риби ще би трябвало да съчетаят, както домакинските отговорности, по този начин и професионалните отговорности и да отделят време за другари, само че и да не оставят сродна душа без внимание. Освен това, ще бъдете привлечени да извършите някои обичани неща – да гледате филм, да играете фамилна игра, да четете обичана книга. За личните си стремежи този знак ще се опита да грабне времето от това, което е несъмнено за сън.

Свободните знаци имат шанса да усетят опияняващото възприятие на пристрастеност. Вярно е, че има огромна възможност този човек да бъде недосегаем – от игрален воин до действителен човек, живеещ на другия завършек на света.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР